Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Leander lämnar Radiotjänst

Publicerad: 6 december 2011, 14:02

Per Leander lämnar Radiotjänst för att istället bli verksamhetschef på Barncancerfonden. Beskedet kom på dagen fem år efter att han började på Radiotjänst. – Jag känner att jag tillfört så mycket jag kan, säger han till Resume.se.


Efter fem år står det klart att Radiotjänst kommunikationschef Per Leander lämnar sin tjänst. Istället kommer han nu istället att bli verksamhetchef för Barncancerfonden.

– Jag har varit fem år på Radiotjänst och vi har gjort en fantastisk resa. Jag känner att jag har tillfört så mycket som jag kan, nu har det blivit dags att gå vidare, säger Per Leander.

Han fortsätter:

– I dag är det faktiskt fem år på dagen som jag började på Radiotjänst.

Per Leander kommer att börja sin nya tjänst senast den 1 mars.

– Det känns inspirerande att få chansen att jobba med något så viktig som barncancer.

Radiotjänst inleder nu en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare till Per Leander.

I dag stod det klart också klart att Draft FCB, som Radiotjänst sedan 2007 kommer att påbörja en upphandling efter nyår.

– Just nu avslutar vi ett par projekt. Vi har en del kommunikation klar så vi står inte på bar backe. Draft FCB har skött det här väldigt professionellt och fint.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.