Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Leder Youtube-gala – kan vinna själv

Publicerad: 19 mars 2014, 10:32

Clara Henry.

Foto: Vecorevyn.

Youtube-stjärnan, bloggaren och programledaren Clara Henry leder den nya Youtube-galan Guldtuben där hon själv kan vinna tre priser. Arrangör är Youtube-nätverket Splay.


Ämnen i artikeln:

Clara HenryYoutubeGuldtuben

Sveriges första Youtube-gala – Guldtuben – hålls den 15 april på Södra Teatern i Stockholm. Där kommer Youtube-stjärnorna att hyllas – vinnarna röstas fram av svenska folket.

– Det är kul med det enorma engagemanget från tittarna. Vi har redan fått in 30 000 röster och vi räknar med att över 100 000 personer kommer att rösta fram vinnarna, säger Vigor Sörman vd och grundare av Splay i ett pressmeddelande.

Flest nomineringar har I Just Want To Be Cool, Clara Henry, Dunderhumor och Random Making Movies – tre var.

Just Clara Henry blir galans konferencier.

– Jag är jättetaggad på att få chansen att leda Guldtuben och hylla alla fantastiska YouTubers i Sverige. YouTube är min främsta plattform och det är så kul att kunna följa alla stora talanger som växer fram där. Jag är givetvis också jättestolt och glad över mina egna nomineringar, säger Clara Henry.

Se alla nomineringar HÄR.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Clara HenryYoutubeGuldtuben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.