Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ledningen godkände penisbilden

Publicerad: 24 maj 2011, 07:37

Redigeraren genomförde inte peniskuppen i ”Pluras kök” på egen hand.
Resume.se kan avslöja att produktionsbolaget Mastiffs ledning godkände ”dådet”.
– Alla var med på det, inklusive ledningen, säger en källa till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Pluras kök

Resume.se rapporterade i förra veckan om skandalbilden på en penis i Mastiff-producerade ”Pluras kök”. Peniskuppen fick stor uppmärksamhet och TV3 fick klippa om avsnittet för TV3 Play och repriserna.

– Det är ett bus-streck men det ska självklart inte ske, sa TV3:s presschef Max Lagerbäck till Resume.se till Resume.se då.

Men versionen att redigeraren handlade på egen hand stämmer inte. Resume.se kan avslöja att Mastiffs ledning godkände aktionen i förväg.

Enligt Resume.se:s initierade källor låg penisbilden klar för körning flera veckor innan programmet sändes, och Mastiffs ledning var med på noterna.

Resume.se har sökt Cem Yeter, vd för Mastiff. Han har fått chansen att kommentera uppgifterna i ett dygn, men han har ännu inte svarat.

TV3:s presschef Max Lagerbäck låter förvånad när Resume.se konfronterar honom med de nya uppgifterna.

– Det stämmer inte alls med vår verklighetsbild. Jag ställer mig mycket skeptisk till dina uppgifter. Jag tycker också att det är hög tid att lägga "penis-gate" åt handlingarna. "Penismarodören" är identifierad och han har lovat att inte göra om det, säger Max Lagerbäck.

I förra veckan meddelades det att redigeraren fått en tillsägelse, men enligt Resume.se:s uppgifter är det mycket tveksamt om så har skett eftersom Mastiffs ledning också var med och iscensatte kuppen.

– De lär vara sjukt nöjda med all uppståndelse, säger en källa till Resume.se.

Max Lagerbäck säger så här om förra veckans uppståndelse:

– Det var förra veckans nyhet, men nu är det dags att gå vidare.

Resume.se har försökt att nå redigeraren, utan framgång.

Enligt uppgifter till Resume.se erfar var peniskuppen tänkt som en rolig grej i säsongsavslutningen av ”Pluras kök”. Mejlet med tipset om penisbilden skickades ut till flera medier efter avsnittet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Pluras kök

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.