Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lili Assefa: Jag var bara där som tärna

Publicerad: 9 mars 2010, 14:01

Stjärnkonsulten Lili Assefa var tärna på Laila Bagges och Niclas Wahlgrens välexponerade bröllop. Expressen fick exklusivitet och skrev om Laila Bagges egen kläd- och smyckeskollektion, som Assefa gör pr för. Men Assefa säger att hon inte hade något med bröllopsdealen att göra.


Ämnen i artikeln:

Lili AssefaLaila BaggeExpressen

Lili Assefa.

Expressen köpte exklusiviteten till Laila Bagges och Niclas Wahlgrens bröllop på ett tidigt stadium. Enligt källor till Resume.se kan tidningen ha betalat runt 50 000 kronor för ensamrätten. Laila Bagges kläd- och smyckeskollektion, som Lili Assefa är pr-konsult för, fick även redaktionellt utrymme hos Expressen, som pumpade på ordentligt med bland annat flera löp om "sagobröllopet” och webb-tv från bröllopsfesten.

Lili Assefa var tärna på bröllopet – men hon säger att hon inte har någonting att göra med bröllopets massiva medieexponering.

– Jag har inte varit involverad i det alls. Det har varit jäkligt medvetet och jag har sagt det från första början. Jag var bara där som privatperson, som tärna. Jag har ingen aning om upplägget med Expressen. Det får du fråga Laila och Niclas om, säger Lili Assefa.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson vill inte kommentera uppgörelsen.

Resume.se har sökt Laila Bagge.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.