Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Linda Skugge ny krönikör på Icakuriren

Publicerad: 24 Januari 2013, 11:12

Linda Skugge

Foto: Blanca Sjöstedt

Sveriges största veckotidning Icakurriren har gjort klart med en ny skribent. Från och med februari blir Linda Skugge ny fast krönikör i Icakuriren.


Ämnen i artikeln:

Linda Skugge

I en intervju med Resumé i november förra året berättade Linda Skugge att hon ville tillbaka till skrivandet och koncentrera sig på nya jobbet som producent på Teater Brunnsgatan 4.

Nu är skribenten med en mer än tjugo år lång karriär bakom sig klar som fast krönikör för Icakurriren.

– Linda Skugge är en av Sveriges mest lästa krönikörer, hon har en fantastisk förmåga att engagera och beröra. Numera har den arga unga rösten mognat, men glöden och energin finns kvar. Jag är jätteglad att välkomna Linda till Icakuriren. Hon är precis som många av våra läsare bokslukare, så vi kommer säkert få en och annan bokspaning. Och så står hon med fötterna mycket stadigare på jorden än vad folk i allmänhet tror, säger Icakurirens chefredaktör Helena Rönnberg.

Linda Skugge är sedan augusti 2012 producent på Teater Brunnsgatan Fyra.  Hennes pr- och eventbyrån Skugge&co är till salu. Hon har en nära relation till Icakurriren.

– Jag är en stolt Icakurirenläsare sedan jag var barn då mamma prenumererade. Både mamma och jag läser fortfarande varje nummer. Det som lockar är den fina tonen som är varm och ärlig, något som inte är helt vanligt i dag. Icakuriren är en jättefin familjetidning, säger Linda Skugge.

Övriga krönikörer är Johan Croneman, Elin Ek och Fredrik Kullberg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Linda Skugge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.