Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lindex vårkampanjar med Penelope Cruz

Publicerad: 15 april 2013, 06:10

Lindex har tidigare använt Reese Witherspoon och Gwyneth Paltrow som frontfigurer. Klädkedjan går nu ut i en kampanj där Penelope Cruz blir ansiktet utåt.


Ämnen i artikeln:

Lindex

Filmstjärnan Penelope Cruz ska fronta tre kollektioner: Party Perfect, My Favourites och Summer Fiesta.

Lindex  menar att Penelope Cruz är känd för sin sprudlande personlighet i  kombination med hennes feminina sida, vilket gör henne till ett ”perfekt  ansikte för vår/sommar-kampanjen 2013.

Kampanjen innebär att man får  följa en spännande weekend med Penelope Cruz som börjar på fredagen med  ett glamoröst event med röda mattor, fotografer och en hejdundande  fest. På lördagen vilar hon upp sig i hemmet, medan hon under söndagen  äter en festlig lunch med familj och vänner i en villa vid Medelhavet.

Så här svarar hon på frågan om frågan varför hon svarade ja till att fronta för Lindex:
”I saw their collections and the campaigns they did with other actresses and I loved them. They have been lovely to work with.”

Hon uppger också att hon bara “älskar” Lindex vår-/sommarkollektion:
“I love it because its fresh and sexy but also very comfortable .”

Lindex PR-chef Ann-Kathrine Almark är mäkta stolt över att få addera Penelope Cruz som ny modell för bolaget:
–  Hon förkroppsligar en ny kvinnlig och feminin riktning för kampanjen.  Och vem vill inte få sig en titt in i hennes spännande värld med att  filmstjärneliv där hon åker mellan Madrid och Los Angeles och har olika  spännande filmroller på gång, säger hon.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Lindex

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.