Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Linnala går vidare

Publicerad: 22 december 2011, 07:50

Tomas Linnala

Tomas Linnala till placera.nu. Han lämnar därmed sitt jobb på Hallvarsson & Halvarsson. – Det är enormt roligt att kunna göra en sådan här profilrekrytering, säger Gunnar Wrede, chefredaktör på placera.nu, i en release.


I början av året lämnade Tomas Linnala jobbet som börsskribent på ekonomisajten E24 för att istället börja på Hallvarsson & Halvarsson. Nu går han vidare igen. Den här gången till nättidningen placera.nu.
– Tomas Linnala är en välkänd skribent för alla som följt ekonomitidingarna under åtminstone någon period de senaste femton åren. Vi jobbade dessutom samtidigt på Dagens Industri, så jag känner honom väl. Det är enormt roligt att kunna göra en sådan här profilrekrytering, säger Gunnar Wrede, chefredaktör på placera.nu, i en release.

På placera.nu kommer Tomas Linnala skriva aktieanalys och annat börsrelaterat material.

I samma veva som det står klart att Tomas Linnala lämnar Hallvarsson & Halvarsson blev det klart att byrån värvat Fredrik Reinfeldts planeringschef, Kristoffer Tamsons.

Placera.nu ägs av Avanza Bank.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.