Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Linus Paulsson lämnar DI

Publicerad: 16 maj 2012, 09:21

Linus Paulsson slutar.

(UPPDATERAD) Linus Paulsson, chef för DI.se, lämnar tidningen. – Under hans ledarskap har DI.se nått nya höjder, säger Peter Fellman, chefredaktör för Dagens Industri.


Ämnen i artikeln:

Linus PaulssonDagens Industri

DI har inte klart med någon efterträdare till Linus Paulsson än. Lyssnar man på Peter Fellman låter det hela odramatiskt.

– Linus har varit här i 12 år och har inte fyllt 40 än, och han har gjort det mesta som man kan göra här.  Om han vill göra något annat så är det ett bra läge nu. Nu är det dags för nästa steg, både för honom och DI.se, säger Peter Fellman.

Linus Paulsson började som reporter på DI hösten 2000 och har sedan dess bland annat varit chef för börsen och vid desken, samt sedan 2007 chef för DI.se.

– Under hans ledarskap har DI.se nått nya höjder och utvecklats till en av Sveriges mest lönsamma och välbesökta sajter. Linus kommer under sommaren att ansvara för slutförandet av omgörningen av DI.se och därefter lämna företaget för nya utmaningar. Det är på så sätt bra tajming, säger Peter Fellman.

Linus Paulsson vill inte avslöja vad han ska göra härnäst.

– DI.se  går bättre än någonsin och om man ska lämna något så bra som DI-huset  är det ett lämpligt tillfälle nu. Jag har gjort det mesta man kan göra  och trivts  sjukt bra på alla poster jag haft, säger Linus Paulsson till Resume.se och fortsätter:

– Världen är full av spännande jobb och uppdrag och min ambition är att inom kort landa ett av de roligaste.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.