Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lisa Langseth börjar med reklamfilm

Publicerad: 12 maj 2014, 08:11

Regissören Lisa Langseth har fått upp ögonen för reklamfilm

Det svenska och internationellt framgångsrika produktionsbolaget B-Reel gör en toppvärvning: Regissören Lisa Langseth. Nu ska hon börja göra reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

B-Reel

Lisa Langseth som i fjol var i ropet med långfilmen Hotell knyts till B-Reel. Flerfaldigt guldbaggebelönade Lisa debuterar nu som reklamfilmsregissör.

– Lisa är en tung värvning. Välrenommerad, kompetent och med full koll på samtiden passar hon in utmärkt hos oss, säger Martin Ronström, exekutiv producent på B-Reel. i ett pressmeddelande.

B-Reel var med och gjorde just "Hotell", och då fick Lisa Langseth upp ögonen för reklamfilm.

–  B-Reel är ett grymt bolag som är extremt produktiva inom så många olika områden, vilket gör det självklart att röra sig emellan avdelningarna. Det ska bli kul, kommenterar Lisa Langseth sitt nya uppdrag.

Utöver "Hotell" har Lisa Langseth även regisserat långfilmen "Till det som är vackert". Hon har vunnit priser på, bland annat, filmfestivaler i Toronto, Busan och Marrakech. I Sverige har hennes arbete nominerats till sju guldbaggar och vunnit tre.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

B-Reel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.