onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lisa Miskovsky ska leda OS-magasin i TV3

Publicerad: 12 juli 2016, 08:58

Artisten Lisa Miskovsky ska programleda sport.

Foto: Wikimedia Commons

Artisten och expertkommentatorn Lisa Miskovsky kommer att sitta i soffan när TV3 sänder nyhetsmagasin om OS när de olympiska spelen avgörs i Rio de Janeiro.

Ämnen i artikeln:

TV3OS i Rio

MF

Mårten Färlin


Med anledning av mästerskapet geografiska placering och därmed tidsskillnad kommer OS-taggade svenskar tvingas se tävlingarna under nätterna. Men för de som inte är riktigt så angelägna har TV3 lanserat programmet  "Godmorgon Rio", som varje morgon under mästerskapet, med start den 7 augusti, kommer att summera nattens.

Programledare blir Lisa Miskovsky som i samband med vinter-OS i Sotji 2014 expertkommenterade tävlingarna i freestyle och snowboard.
– Ja, det blir en ny erfarenhet. Jag har fått liknande förfrågningar tidigare, men tackat nej. Jag måste ha en koppling till det jag ska göra, och det har jag med sport. Sedan är det mycket som man måste ta in på kort tid och det är en stor utmaning. Men jag har kommit till en ålder där man uppskattar utmaningar på ett annat sätt, säger hon i en kommentar.

De flesta känner nog till Lisa Miskovsky som musiker – och den här sommaren här hon också ute på turné. Men hon har också sportat en hel del i sitt liv.
– Jag har hållit på med så sjukt mycket sport. Jag har bland annat tävlingssimmat i nio år, spelat tennis sedan jag var 16 och spelat beachvolley med gamle OS-deltagaren Tom Englén. Så lite koll på sommargrenar har jag.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev