Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Livesänder gräsläggning i 24 timmar

Publicerad: 12 mars 2015, 13:19

Bild ur sändningen.

Foto: Sydsvenskan.

Malmö FF lägger nytt gräs på Swedbank stadion. Då kör Sydsvenskan en 24 timmar lång livesändning.


Ämnen i artikeln:

SydsvenskanMalmö FF

De regerande svenska mästarna Malmö FF har storsatsat inför säsongen med flera nyförvärv i truppen. Men det investeras också i gräset som spelarna ska springa på.

I dag anländer 22 långtradare från Holland med en ny och påkostad gräsmatta till Swedbank stadion. Arbetet är i full gång med att rulla ut gräset, och Sydsvenskan har valt att köra en maraton-sändning på sin sajt där tittarna kan följa arbetet.

Förutom att hänga med i dramatiken när gäset läggs på plats, kommer Sydsvenskan att uppdatera tittarna med intervjuer varje timme. Bland annat har MFF-tränaren Åge Hareide fått kommentera den nya mattan.  

– Det här är vårt avstamp inför den allsvenska premiären på Sydsvenskan.se. Intresset är all time high och vi ser en kraftig ökning av trafik och engagemang kring allt som rör MFF på sajten, säger Mattias Pehrsson, chef för Sydsvenskan.se, till Medievärlden.

Här hittar du Sydsvenskans sändning.  

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SydsvenskanMalmö FF

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.