Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Liza Marklund nobbas/”2 och 1/2 män” skrotas

Publicerad: 15 maj 2014, 06:08

Liza Marklund nobbas i USA, Flappy Birds återuppstår och tv-serien ”2 och 1/2 män” skrotas. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Malik BendjelloulLiza MarklundMorgonsvepetCharlie Sheen

Liza Marklund nobbas i USA
Tv-kanalen ABC har  nobbat piloten för "Exposed", baserad på Liza Marklunds böcker om  kriminalreportern  Annika Bengtzon. Många miljoner kronor i potentiella intäkter för henne och tv-bolaget Yellow Bird kan därmed ha gått upp i rök, skriver DI.

Suceserie läggs ner

Tv-serien ”2 och 1/2 män", som i Sverige sänts på MTG TV:s kanaler och på Kanal 5, skrotas. Nya säsongen blir succéseriens sista, skriver Deadline, enligt Aftonbladet. Programmet, som går in på tolfte säsongen, har haft en dramatisk historia – för tre år sedan sparkades huvudrollsinnehavaren Charlie Sheen och ersattes av Ashton Kutcher.

Sixto Rodriguez om sorgen
Artisten Sixto Rodriguez, 71, som ”Serching for Sugar Man” handlar om, sörjer regissören Malik Bendjellouls bortgång – men han tänker alltid minnas honom med glädje. I en första riktig intervju efter dödsbeskedet berättar han om sorgen och deras speciella relation, skriver Expressen.

Journalister kidnappade i Syrien
Två brittiska journalister kidnappades av rebeller i Syrien när de på  onsdagen var på väg mot den turkiska gränsen, rapporterar TT. En av dem sköts i benet  och den andre misshandlades svårt efter ett flyktförsök. För några månader sedan kidnappades svenskarna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström i Syrien, men frigavs senare.

Flappy Bird gör comeback
Skaparen Dong Nguyen tog plötsligt bort spelet "Flappy bird" i februari tidigare i år. Men i augusti gör spelet comeback – ett glädjebesked för fansen. Spelet ska ha genererat 50 000 dollar om dagen i reklamintäkter, skriver Aftonbladet. Dong Nguyen säger till CNBC att spelet kommer tillbaka i en ”ny, mindre beroendeframkallande, form”.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.