Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lokko flyttar hem

Publicerad: 30 december 2011, 14:46

Andres Lokko.

Andres Lokko återvänder till Stockholm efter London-sejouren – sex år i Notting Hill. Han blir kolumnist i SvD:s nyhetsdel.


Ämnen i artikeln:

Andres Lokko

Andres Lokko ska skriva nyhetskrönikor varannan tisdag i SvD, med start den 10 januari. Han knyts därmed hårdare till SvD där han bloggar och skriver i kulturdelen.

– Andres Lokko är en av Sveriges  främsta skribenter med stark närvaro i texterna. Det blir spännande att  läsa hans möte med den svenska vardagen, säger SvD:s chefredaktör Lena K Samuelsson i en kommentar.

– Det kändes som det  var dags att flytta hem nu. Dels ska jag bli pappa och dels kom jag till  ett vägskäl, där valet stod mellan att stanna för gott i England eller  att återvända hem, säger Andres Lokko och fortsätter:

–  Min höga ambition är att läsaren ska minnas kolumnen längre än själva  ämnet. Och nu behöver jag ju inte ha nån kulturell vinkel längre.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Andres Lokko

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.