Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Löpsedelsrubriker skymmer tidningslanseringen

Publicerad: 20 juni 2012, 11:17

Per Holknekt.

I går kom första numret av Per Holknekts tidning Miss World. Men i stället handlar nu rubrikerna om hans separation. – Just nu handlar det inte om att leva, utan om att överleva, säger Holknekt, chefredaktör för Miss World, till P4 Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Per Holknekt

Odd Molly-grundaren Per Holknekt, som dessutom investerar i reklambyrån Pistöl Agency, är chefredaktör för magasinet Miss World som hade releasefest i måndags. Första numret kom ut i går och det andra numret är planerat till september.

Men lanseringen hamnar i skymundan av tidningsrubrikerna om seperationen från Lena Philipsson.

–       Jag förstår inte varför människor mår så bra av att gotta sig i andras elände. Det sticker i ögonen på folk att det gått bra för mig och nu vill man jaga mig med fackla i grupp, sa Per Holknekt till P4 Stockholm i går morse, med anledning av skriverierna om hans privatliv.

Han har svårt att ens tänka på tidningen nu när separationen blivit känd.

–       Jag vet inte. Just nu handlar det inte om att leva, utan om att överleva, säger han till P4.

Resume.se har sökt Per Holknekt utan framgång. Miss Worlds pr-byrå Ebba Lindqvist hävdar dock att tidningsverksamheten kommer att rulla på som vanligt:

– Miss World har inte något med någons privatliv att göra.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Per Holknekt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.