Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Lundell tar över Kommunalarbetaren

Publicerad: 16 januari 2014, 16:20

Susanna Lundell.

Nu har Kommunalarbetaren klart med en ny chefredaktör efter Liv Beckström. Efterträdaren heter Susanna Lundell, i dag chef på Unionens tidning Kollega.


Kommunalarbetarens nuvarande chefredaktör Liv Beckström går, som Resumé tidigare skrivit, vidare för projektet att upprätta ett gemensamt mediehus för LO:s fackförbundstidningar.

Susanna Lundell blir ny chefredaktör. Hon kommer från Kollega och har i övrigt ett förflutet på tidningen Motdrag  1999, Hotell- och Restaurangfackets tidning  Hotellrevyn där hon var chef.

Hon tillträder com chefredaktör på Kommunalarbetaren i mars.

– Jag hoppas att de (läsarna) kommer att märka det genom att all god journalistik  syns och hörs ännu mer. Jag tycker att det görs väldigt mycket bra och  det är kul om det märks även på andra sätt, till exempel att andra  medier nappar på allt bra som skrivs i ännu högre utsträckning än i dag, säger hon till Kommunalarbetaren.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.