Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Luuk who's talking”

Publicerad: 30 maj 2012, 08:34

Kristian Luuk.

Foto: Resumé.

Resume.se har tidigare berättat att SVT:s Kristian Luuk spelat in ett nytt tv-program under våren. Det är Felix Herngrens nya tv-kanal Pocketfilm står bakom satsningen som finansieras genom produktplacering. Nu är programtiteln spikad: ”Luuk who's talking”.


Ämnen i artikeln:

Kristian LuukFelix HerngrenPocketfilm

Kanalen, som snart lanseras, har ett starkapital på knappt 10  miljoner kronor och ska sända miniproduktioner i smarta telefoner och  läsplattor.

”Luuk who's talking” är en av programsatsningarna.

– I varje program intervjuar jag en känd person. Kroken är att jag inte i förväg får veta vem jag ska träffa. Det är egentligen en mardröm för ett kontrollfreak som jag, som måste göra research bara för att säga hej till grannen, säger Kristian Luuk till Dagens Industri.

– ”Luuk who's talking” blir ett slags testballong för oss med fyra avsnitt i juni. Den stora lanseringen kommer att ske i oktober, säger Mats Alders, arbetande styrelseordförande för Pocket Media Group, till Dagens Industri.

Pocketfilm kommer att vara gratis för tittarna. Upphovsmännen Felix Herngren, Håkan Lindhé och John Nordling beskriver kanalen som en korsning av tv-drama och Facebook.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.