Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Magnus Ringmar ny vd för OTW TV

Publicerad: 13 maj 2013, 12:02

Magnus Ringmar.

Foto: Resumé (Arkiv)

Magnus Ringmar blir vd för OTW Television. Han har varit försäljningschef på OTW sedan 2011 och efterträder Anders Sundberg som slutade i fjol. – En härlig utmaning, känns bra att få ta helhetsgreppet och fortsätta bygget av ett mer kompetent och innehållsskickligt OTW Television, säger Magnus Ringmar i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

OTW TelevisionOTW

Det rör på sig på OTW Television. Programutvecklarna Patrik Axelsson och Anna-Karin Ruckert anslöt i februari till utvecklingsavdelningen och, i juni tillträder Karin Bäckmark som ny programchef.

Nu i månadsskiftet tillträder Magnus Ringmar som ny vd. Han har även ett förflutet som försäljningschef på Meter och vd på Mastiff. Ringmar efterträder Anders Sundberg som sa upp sig i början av 2012. Anders Knave har varit tf vd för OTW TV under tiden.

– Magnus står för bred erfarenhet och starkt säljfokus. Hans kontaktnät på kundsidan är efter över 15 år i branschen utmärkt och med allt detta sammantaget kommer han tillsammans med sin personal kunna stärka OTW:s position i den allt mer hårdnande konkurrensen på produktionsbolagssidan, säger Anders Knave, vd för OTW Group.

OTW Television producerar idag bl a Sommar med Ernst och Tina på besök för TV4, Trädgårdshjälpen för Sjuan, Trädgårdstoppen för TV8, SVT:s högtidsprogram samt Vinnare V75 för ATG/TV4.

OTW Group är en del av Stampen Media Partner.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

OTW TelevisionOTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.