tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Make Your Mark tappar Kicks – som rekryterar från Bonnier

Publicerad: 25 juni 2015, 12:45

Caisa Jansson och Emma Nybom rekryteras från Bonnier.

Make Your Mark har haft uppdraget att producera Kicks Magazine. Nu tappar de kunden som konsekvens av att Kicks tidningsproduktion läggs inhouse. Till den rekryteras två redaktörer från Bonnier Tidskrifter.

Ämnen i artikeln:

KicksMake Your Mark

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


Kick's Magazine går ut till 400 000 personer i Norden och Caisa Jansson, i dag skönhets- och hälsoredaktör på Damernas Värld, blir ny chefredaktör för kundtidningen.

– Jag har jobbat på Bonnier i över nio år och är man är så pass länge på ett företag betyder det att man trivs. Så det är klart att det på så sätt känns lite vemodigt att sluta. Samtidigt är det bra att gå när man har som roligast, och det är precis det jag gör, säger Caisa Jansson och fortsätter:

– Det här är en så spännande och fantastisk grej att jag inte kunde tacka nej. Det är en storsatsning från Kicks sida och det ska bli roligt att få vara en del av den.

I och med att produktionen läggs inhouse tappar också Make Your Mark sitt uppdrag för Kicks. Till den nya konstellationen rekryteras också Emma Nybom som är frilansande journalist och skönhetsredaktör på Mama i dag.

Personal kommer också att rekryteras till layout och art direction, och innehållet i kundtidningen kommer förutom av Caisa Jansson och Emma Nybom göras av frilansare.

– Jag tar med mig väldigt mycket från Bonnier Tidskrifter. Det är den bästa skolan i Sverige för magasinsproduktion. Eftersom jag kan skönhetsbranschen ur ett journalistiskt perspektiv har jag haft en del åsikter under åren om vad företag som Kicks kan göra bättre. Nu ska jag ta tag i det på riktigt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev