Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Makthavare-grundare till Riksbyggen

Publicerad: 18 februari 2014, 09:12

Jonas Morian.

Foto: Pressbild.

Jonas Morian blir ansvarig för Riksbyggens övergripande press- och medieearbete. Jonas Morian har varit alltifrån krönikör för Aftonbladet och informations- och presschef på vårdföretaget Attendo till att vara en av grundarna av Makthavare.se


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenAftonbladetJonas Morian

– Jag har alltid dragits till sammanhang som berör människor i vardagen  och det finns få frågor som är så viktiga som bostäder. Här spelar  Riksbyggen en mycket viktig roll i samhället, säger Jonas Morian i en  kommentar.

Riksbyggen är ett kooperativt bolag som erbjuder  nyproduktion samtidigt som man är stor förvaltare av  bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare.

Verksamheten omfattar 2 300 medarbetare, 20 000 förtroendevalda, 350 000 boende och 28 000 bosparare.

–  Jonas har lång erfarenhet från företag och organisationer där press-  och mediearbetet står i fokus. När vi inom Riksbyggen nu satsar mer  resurser på detta område, passar Jonas mycket bra in i rollen, säger  Mårten Lilja, kommunikationschef på Riksbyggen i en kommentar.

Jonas Morian tillträder sin nya tjänst i början av april.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.