Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Makthavares chefredaktör till Almega

Publicerad: 10 december 2012, 09:57

Jonas Morian

Foto: Tobias Björkgren

Jonas Morian, Makthavares chefredaktör, med en bakgrund inom Socialdemokraterna, kommer vikariera som presschef på Almega när David Wästberg går på föräldraledighet vid årsskiftet. Vikariatet sträcker sig fram till augusti 2013.


Ämnen i artikeln:

AlmegaJonas Morian

Jonas Morian är i dag egenföretagare inom kommunikation. Han har en bakgrund från politiskt arbete inom Socialdemokraterna och på vård- och omsorgsföretaget Attendo.

Den senaste tiden har Jonas Morian varit chefredaktör för sajten makthavare.se.

– Almega är en ledande samhällsaktör inom en rad frågor jag har arbetat med tidigare och känner engagemang för. Jag ser fram emot att få jobba med en stor och inflytelserik organisation som representerar den allt viktigare tjänstesektorn, säger Jonas Morian.

De senaste två åren har Jonas drivit egen verksamhet och bland annat hoppat in och bistått företag och organisationer med pressarbete.

Under hösten var han i den egenskapen på RFSU. Vid sidan av jobb är Morian aktiv i samhällsdebatten, framförallt via sociala medier.

Han var tidigare en tongivande politisk bloggare och listades i höstas för andra året i rad av Cision som en av landets tio mest inflytelserika pr-konsulter inom sociala medier.

I samband med vikariatet på Almega lämnar Jonas Morian uppdraget som chefredaktör för Makthavare.se.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AlmegaJonas Morian

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.