Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Malmö får ny nyhetssajt

Publicerad: 15 februari 2016, 08:01

24-gruppen startar sajt i Malmö.

Foto: Press

Sydsvenskan får sig en konkurrent på nätet. Nu startar nämligen sajten 24Malmö.se.


24 lanserades i Kalmar den 6 oktober 2014 och har sedan dess växt till Nybro och Blekinge. Nu tar den sig vidare till Skåne. Premiären för 24Malmö blir den 1 mars.

– Vårt koncept med snabba nyheter, ihop med längre reportage har fungerat väldigt bra. Vi märker att läsarna/tittarna uppskattar det. Dessutom är vi alltid gratis, säger Jeanette Lindström, vd och ägare, i en kommentar.

Nyhetschef och ansvarig utgivare på 24Malmö blir Anders Svensson, som tidigare arbetat på bland annat SVT, Aftonbladet, Nerikes Allehanda och Norrtelje Tidning.

– Malmö är en storstad. Här finns så mycket att skriva och berätta om. Mycket mer än vad som vanligtvis kommer fram hos de medieaktörer som finns i dag. 24Malmö.se ska vara den naturliga nyhetsförmedlaren för alla som är intresserade av vad som händer i Malmö kommun. Och vi vill ligga i framkant och vara den aktören som visar hur framtidens lokaljournalistik ska bedrivas, säger Anders Svensson.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.