Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Man dog i TV4-studion/Facebook manar till app-byte

Publicerad: 10 april 2014, 06:23

Rickard Sjöberg försökte rädda livet på 70-åringen. Facebook tvingar användarna till app-byte.

Programledaren Rickard Sjöberg försökte förgäves rädda livet på en 70-årig man som avled i studion under gårdagens inspelning av Postkodmiljonären i TV4. Facebook tvingar användarna till app-byte och ”Efterlyst” jagar Fingerprint-bluffaren. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Man dog i Postkodmiljonären
En 70-årig man sjönk ihop under inspelningen av TV4:s Postkodmiljonären i går. Nyheten om dödsfallet kom sent i går kväll. Programledaren Rickard Sjöberg var en av dem som stormade fram och förgäves försökte rädda livet på mannen, skriver Expressen och Aftonbladet.

Facebook tvingar användarna till app-byte
Facebook kommer att ta bort chat-applikationen. Detta för att övergå till Facebook Messenger. Därmed tvingas användarna byta till Messenger-appen.
”Vi har byggt en snabb och pålitlig meddelandetjänst i Messenger, och nu vill vi fokusera all vår energi och alla resurser på den", säger företaget i ett uttalande. Teknikbloggen Mashable är kritisk.

Pewdiepie har 100 procents vinstmarginal
Det svenska Youtube-fenomenet Pewdiepie, med över 25 miljoner prenumeranter, har en vinstmarginal på nästan 100 procent, skriver DI.

”Efterlyst” jagar Fingerprint-bluffaren
Ekobrottsmyndigheten, EBM, tar hjälp av TV3:S Efterlyst för att hitta en misstänkt för börsbluffen i Fingerprint. Bedragaren fick nyhetstjänsten Cision att skicka ut ett falskt pressmeddelande som fick aktiekursen att rusa. TV3-programmet visade i går bilder på den mystiske mannen, skriver DI.

Apple anlitar fyra nya digitala byråer
Apple stärker upp med fyra digitala byråer. Enligt Adage rör det sig om WPP:s AKQA. IPG-byrån Huge, Area 17 och Kettle. Men Adage har ännu inte fått uppgiften bekräftad.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.