Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Manfred Aronsson lämnar MTG

Publicerad: 30 maj 2012, 07:27

Manfred Aronsson.

Foto: Jonas Eltes.

MTG:s vd för fri-tv-verksamheten, Manfred Aronsson, lämnar företaget i mitten av juni. Han har ersätts av Joachim Nordlind, som blir tillförordnad vd. Han kommer närmast från en tjänst som intäktsdirektör.


Ämnen i artikeln:

MTGHans-Holger AlbrechtManfred Aronsson

MTG har inlett jakten på en permanent ersättare till Manfred Aronsson:
–  Min tid på MTG har varit en spännande resa och vi har åstadkommit många  bra saker. Men nu är en lämplig tidpunkt för mig att gå vidare och  hitta nya utmaningar. Jag önskar alla mina kolleger det bästa och att  verksamheten fortsätter att utvecklas starkt, säger Manfred Aronsson i  en kommentar.

Joachim Nordlind inledde sin karriär på MTG 1996 och  har bland annat varit försäljningsdirektör för MTG TV Sverige och  Account Manager.

Han var även varit försäljningschef för MTG:s svenska  fria tv-kanaler – TV3, TV6, TV8 och TV10.

Joachim Nordlind har också arbetat som Broadcastchef för Ageis Media Byrå i Sverige 2003-2007:
–  Jag skulle också vilja ta tillfället i akt att tacka Manfred för hans  bidrag till utvecklingen av vår verksamhet under mer än sju år totalt  och vi önskar honom allt gott inför framtiden, säger Modern Times  Group:s VD och koncernchef Hans-Holger Albrecht i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.