Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Många kanske tycker att åtta månader är kort tid”

Publicerad: 21 juli 2014, 19:53

Erik Carlsson

Erik Carlsson värvades av Expressen från Nyheter24 i november förra året och har legat bakom ett antal delningsbomber. Nu lämnar han tidningen efter åtta månader. Han har fått ett erbjudande som inte gick att tacka nej till. – Jag kan tyvärr inte säga mer om det nya jobbet än. Det kommer under hösten, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Erik Carlsson

Erik Carlsson värvades till Expressen som en redan erkänt expert på sociala medier och har under sin korta sejour skapat många snackisar som blivit delningssuccér. En av dessa, berättelsen om 20-råiga Amanda som försenade ett plan på grund av sin vibrator från i juni, har delats över 31 000 gånger på Facebook.

Nu lämnar han tidningen efter ha nappat på ett erbjudande om ett nytt mediejobb.

– Jag lämnar för att jag helt enkelt har fått ett erbjudande som jag tycker känns spännande, säger Erik Carlsson till Resumé och fortsätter:

– Många kanske tycker att åtta månader är kort tid. Men jag känner verkligen att jag har kunnat påverka arbetet mycket och att jag har uppnått de mål jag satte i december.

Han tycker att Expressen har hittat en tätposition när det kommer till journalistik på nätet.

– Expressen har något på gång och de ligger verkligen före alla andra tidningar när det kommer till nätjournalistik.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Erik Carlsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.