Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Marcus Birro inleder samarbete med spelsajt

Publicerad: 2 januari 2018, 15:29

Foto: Andreas Elgstrand

Marcus Birro inleder ett samarbete med spelsajten Oddsbaren.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24Marcus Birro

Samarbetet innebär att Marcus Birro kommer att skriva tre krönikor samt leda en podcast för den nystartade spelsajten. Krönikorna börjar publiceras den 8 januari och podcasten har premiär den 15 januari.

I podcasten kommer Italienfantasten Birro att intervjua aktuella sportprofiler och makthavare "inom den mediala bevakningen av all idrott", klara gäster är bland annat Patrik Ekwall och Lasse Granqvist.

– Iden om skapandet av oddsbaren föddes ur det enorma bettingintresset som finns runt om i Sverige men där det fortfarande råder en tydlig brist på kompetens hos de aktiva spelportalerna. Grundarna av oddsbaren har en mångårig och gedigen kunskap och erfarenhet inom sport och betting och har sedan ett par år tillbaka omvandlat det som en gång började som en hobby till en ren livsstil och yrke, berättar Birro i ett mejl till Resumé.

Birro berättar även att han längtat efter att få skriva om sport igen och "kliva ut ur det självfixerade fågelbo som jag byggt runt dela av mitt mediala liv de senaste åren".

Marcus Birro är sedan tidigare programledare i Nyheter24:s podcast "Studio Allsvenskan" och driver även podcasten "Öppet Hjärta". Han har tidigare i karriären prisats som Sveriges bästa fotbollskrönikör av sajten Svenskafans.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter24Marcus Birro

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.