Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mårten Andersson plockar in Linda Skugge

Publicerad: 25 juni 2012, 06:45

Mårten Andersson och Linda Skugge.

Foto: Pressbild och Carina Jäderström.

Knakelibrak Produktion, som bland annat ligger bakom Raw comedy club för Kanal 5, räknar med att expandera i höst. Nu plockar man in pr-byrån Linda Skugge & Co för att bana väg för expansionen.


Ämnen i artikeln:

Linda SkuggeMårten AnderssonKanal 5

Komikern Mårten Anderssons produktionsbolag Knakelibrak producerar sin sjätte säsong av Raw comedy club för Kanal 5 i höst.

Nytt  för i år är att programmet förlängs från 30 till 60 minuter. Raw comedy  club ska även ha shower på Hilton Stockholm varje helg med start den 24  augusti.

Man åker även ut på Sverigeturné mellan den 19 till den 30 september.
–  När jag startade Knakelibrak för åtta år sedan var målet att RAW skulle  bli störst inom stand-up comedy och ett ocensurerat forum för komiker.  Nu växer vi med ett bredare fokus på underhållningsbranschen i sin  helhet, säger Mårten Andersson i en kommentar.

Förutom att Knakelibrak utökar aktiviteterna kring Raw comedy club har produktionsbolaget att antal nya projekt på ingång.

Knakelibrak ska bland annat inleda en onlinesatsning och även dra igång en gala senare i vinter.

Knakelibrak har även plockat in nya medarbetare och flyttar till större lokaler. Här blir bland annat Therese McDonald operativt ansvarig för  Raw, medan Emelie Fågelstedt ska fokusera på digitalt och kommunikation.

Sammantaget  innebär alla förändringar att man behöver hjälp med pr-biten och av den  anledningen plockar Mårten Andersson in Linda Skugges pr-byrå  Skugge&Co:

– Jag och Mårten Andersson jobbade tillsammans på  den magiska ZTV-tiden i början av 90-talet. Det var vår "lumpen", där  fick vi lära oss allt från scratch och dessutom ha fantastisk kreativ  lekstuga och knyta kontakter för livet, säger Linda Skugge, vd för Skugge & Co i en  kommentar.

Mårten Andersson deltar även i formatet Mitt liv är ett  skämt, där svenska kändisar lär sig att göra stand-up-comedy om sitt  liv inför publik:

– Mårten är en fantastisk entreprenör och  företagsbyggare. Skugge&co är idérika, snabba, kan både event och pr  och sitter på ett grymt kontaktnät. Jag ser fram emot att få jobba med  Mårten igen, säger Linda Skugge, i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.