Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mårten Lyth lämnar Bonnier

Publicerad: 11 februari 2011, 15:44

Bonnier inrättar gemensam HR- och kommunikationsavdelning. Kommunikationsdirektören Mårten Lyth slutar. Chef för den nya avdelningen blir Bodil Ericsson Torp. – Jag ser mycket fram emot att få bygga upp den här avdelningen från början, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Jonas BonnierBonnierBodil Ericsson Torp

Mårteh Lyth. Foto: Resumé.

Jonas Bonnier säger i pressmeddelandet att Bonniers 11 000 medarbetare i 16 länder ställer höga krav på HR- och kommunikationsavdelningarna.

– Den här organisationsförändringen gör oss bättre rustade, säger han.

Till HR- och kommunikationsdirektör har Bodil Ericsson Torp utnämnts. Hon kommer närmast från tjänsten som vd för Workey.

– Jag ser fram emot att få bygga upp den här nya avdelningen från grunden. Bonnier har en tradition av att hålla ihop HR- och kommunikationsfunktionerna, och det känns därför naturligt att återgå till den, på samma sätt som de flesta svenska koncerner med stor internationell närvaro.

I samband med att man inrättar den nya organisationen har nuvarande kommunikationsdirektören Mårten Lyth valt att lämna Bonnier.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.