Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Martina Thun tar över efter Titti Schultz

Publicerad: 7 september 2018, 07:18

Martina Thun

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Martina Thun går in som ny programledare för P5 Morgon och tar över efter Tittit Schultz som går till P4 Extra.


Ämnen i artikeln:

Titti SchultzP4 Extra

I mitten av augusti stod det klart att radioprofilen Titti Schultz blir ny programledare för Sveriges Radios största aktualitetsprogram P4 Extra. Hon lämnade då programledarrollen för P5 STHLM:s morgonprogram.

Nu har P5 STHLM hittat hennes ersättare i Martina Thun, som vikarierade på P5 Morgon i somras. Martina Thun kommer att leda morgonprogrammet tillsammans med Farzad Nouri och tillträder sin tjänst den 17 september.

– Ingen är mer förvånad än jag för jag trodde jag var klar med morgonprogram. Men när jag vikarierade på P5 Morgon i somras var det så himla kul att jag inte kunde tacka nej när jag fick frågan om att fortsätta. Det var första gången som jag sände lokalradio och det är något speciellt med det, säger Martina Thun i en kommentar.

Martina Thun har sedan tidigare varit programledare för Morgonpasset i P3 i tio år. Hon har även varit programledare för Musikhjälpen och P3 Guld-galan. Det senaste året har hon bland annat jobbat med program som Fredag i P4, Karlavagnen och P4 Extra.

– Jag är väldigt glad att Martina Thun tar plats i morgongänget på P5 STHLM. Martina är en driven, mycket erfaren programledare som tillsammans med övriga gänget kommer ge stockholmarna den skönaste starten på dagen, säger Mats Rundbladh, t.f biträdande kanalchef för SR Stockholm.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Titti SchultzP4 Extra

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.