Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mashable säger upp personal

Publicerad: 6 december 2017, 10:15

Efter att förra veckan ha sålts till mediekoncernen Ziff Davis säger digitala medie-sajten Mashable upp personal världen över. Bolaget stänger även ned sitt kontor i Singapore.


Ämnen i artikeln:

Mashable

I början på november stod det klart att Mashable skulle säljas till mediekoncernen Ziff Davis. Många höjde på prislappen, 50 miljoner dollar, som bara var en femtedel av vad bolaget ett år tidigare varit värderat till.

Nu berättar bolagets grundare Pete Cashmore i ett internt mejl att bolaget tvingas till uppsägningar, det rapporterar The Drum.

"Det är aldrig lätt att se kollegor och vänner behöva lämna företaget. Medan sådana beslut är svåra och smärtsamma garanterar jag att de är fattade efter långa funderingar kring vad vi är övertygade är rätt väg för Mashable att röra sig framåt", skrev Cashmore.

Det är ännu oklart hur stor nedskärningarna blir men klart är att Mashable lägger ned sitt Asian Pacific-kontor i Singapore.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mashable

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.