Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Mats Olsson mer gud än Stefan Schwarz"

Publicerad: 28 mars 2008, 09:52

Kalmar FF:s frispråkige lagkapten Henrik Rydström ska blogga och skriva krönikor för Expressen. Och nu passar han på att hylla tidningens stjärnkolumnist. – Mats Olsson var mer en gud än vad Stefan Schwarz var för mig, säger Rydström.


Henrik Rydström. Foto: LARS ANDERSSON/Expressen.

Henrik Rydström, känd för sitt klarspråk och sin vassa tunga, har tidigare kombinerat fotbollstillvaron i Kalmar FF med skrivande i Barometern och Offside.

Nu har han knutits till Expressen där han ska skriva krönikor i sportbilagan varje lördag, och han ska även ha en blogg på expressen.se.

I en intervju i Expressen i dag framgår det att han sett upp till Expressens sportkrönikör Mats Olsson. Rydström säger att han alltid har gillat att skriva.

– Ja, jag har alltid gillat formuleringar. VM-94, till exempel. Det är klart att man såg upp till landslaget, men vem var det man såg upp till mest? Det var ju Mats Olsson och hans krönikor. Mats Olsson var mer en gud än vad Stefan Schwarz var för mig, säger Rydström.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.