Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mats Ottosson lämnar Hallpressen

Publicerad: 13 april 2016, 09:31

Efter nio år i koncernen lämnar han posterna som redaktionell chef och ansvarig utgivare för Hallpressen där bland annat Jönköpings-Posten ingår.


Ämnen i artikeln:

HallpressenJönköpings-Posten

Hallpressen har 16 tidningar och 12 nyhetssajter för vilka Mats Ottosson varit som redaktionell chef och ansvarig utgivare för sedan 1,5 år tillbaka.

Men nu står det klart att han lämnar koncernen från och med maj.

– Vi har tagit många och stora steg på kort tid med Hallpressen, både när det gäller print och digitalt – men även med nya produkter. När det nu ska tas nya steg känns det vettigt att stiga av och lämna över till någon som kan se på fortsättningen med nya ögon, säger Mats Ottosson i en kommentar, som nu ska testa att ”inte vara uppkopplad 24/7 en tid”.

Hallpressens administrativa redaktionschef och stf ansvariga utgivare Marie Johansson Flyckt tar nu över utgivarskapet temporärt.

Vd Mats Tidstrand:

– Mats Ottosson har genom sin breda erfarenhet i utgivarfrågor och sitt fokus på digital redaktionell utveckling spelat en viktig roll för Hallpressen i den förändringsprocess som präglat bolaget de senaste åren. När nu Mats Ottosson väljer att söka nya utmaningar vill vi tacka honom för allt han bidragit med till Hallpressen och Jönköpings-Posten och önska honom lycka till.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.