fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mattsson dissar Nyheter24: ”Inget sting i flugsmällan”

Publicerad: 4 juli 2016, 14:46

Flugsmällan i färd med att smälla getingen.

Foto: Henrik Eriksson och Jonas Eltes.

"Nyheter24 – Getingdödare sedan 2008", är budskapet på de flugsmällor som Nyheter24 delar ut i Almedalen. – Det verkar inte vara något riktigt sting i den där flugsmällan, kontrar Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Ämnen i artikeln:

Nyheter24Thomas MattssonExpressen

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


I fjol skapade Nyheter24 uppmärksamhet i Almedalen då de lät en lieman söka upp gammelmedia. Upptågen mot kvällspressen fortsätter i år. Förutom att de placerat ut skelett med papperstidningar i knät, delar de också ut flugsmällor med det kaxiga budskapet direkt riktat mot Expressens klassiska maskot till geting.

Thomas Mattsson tar upptåget med ro.

– Mmm ... jag har inte sett någon flugsmällare, men jag är för alla kreativa upptåg under Almedalsveckan! Ju fler skojiga grepp, desto bättre. Det är så mycket allvar här, och ska vara det, att det krävs lite glimten i ögat och gärna från nya mediesatsningar.

Hur tycker du att Nyheter24 som produkt står sig i konkurrens med kvällspressen?
– Om man också vara branschseriös så är det väl ändå så att Expressen, som blev "Årets dagstidning" i konkurrens med just Nyheter24, har varit stabilt lönsam under Nyheter24:s alla verksamhetsår och dessutom har vi hela tiden ökat vår publik. Så det verkar inte vara något riktigt sting i den där flugsmällan ...

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev