måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mattsson & Helin leder gala

Publicerad: 23 augusti 2017, 09:10

Podduon Thomas Mattsson och Jan Helin återuppstår som konfrencierer på Tidskriftsgalan.

Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonJan HelinMattsson Helin podcastTidskriftsgalan

FT

Fredrik Thambert


De båda kvällstidningscheferna Thomas Mattsson och Jan Helin (Helin numera på SVT) drev Mediesveriges populäraste podcast fram tills att den gick i graven för 1,5 år sedan. Därefter har det blivit sporadiska comebacker i Almedalen, men många saknar förmdoligen deras diskussioner om högt och lågt i branschen. Dessa kan nu besöka Tidskriftsgalan i höst, som kommer att ledas av de båda.
– Vi är omåttligt stolta över att få göra comeback som duo i detta tjusiga sammanhang. Vår sammanlagda talang för att leda galor kan se tunn ut, men vi törs lova att det inte blir tyst, säger Jan Helin i en kommentar.

Tidigare samma dag arrangeras Tidskriftsdagen. Den kommer att ledas av Helle Klein (chefredaktör Dagens Arbete) och Irena Pozar (chefredaktör Veckorevyn.com och Social media manager på Bonnier Magazines and Brands).
– Helle och jag var sidekicks på scenen förra året och lyckades tydligen charma publiken rejält eftersom vi får komma tillbaka och leda hela alltet, vi är extremt stolta över det! I år tar vi med oss grymma gäster, självdistans och en rejäl dos humor upp på scenen, säger Irena Pozar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev