Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Media försöker skapa en konflikt mellan mig och Zlatan"

Publicerad: 12 mars 2010, 09:55

Svenska fotbollslandslagets nye assisterande förbundskapten Marcus Allbäck angriper journalistkåren. – Media försöker skapa en konflikt mellan mig och Zlatan, säger han till Resume.se.


Marcus Allbäck. Foto: Åsa Örtengren.

Sverige kvalificerade sig inte för VM men Marcus Allbäck ser ändå fram emot att följa evenemanget på tv.

– Ett eventuellt gästinhopp att medverka på tv under VM kan bli aktuellt, säger han.

– Jag har noterat att både TV4 och SVT satsar hårt på VM . Båda kanalerna har väldigt kompetenta kommentatorer under VM . Det ska bli riktigt kul att följa evenemanget, säger Allbäck.

Sveriges assisterande förbundskapten är besviken på medias bevakning sen han tillträdde tjänsten som assisterande förbundskapten för Sveriges fotbollslandslag:

– Media försöker skapa en konflikt mellan mig och Zlatan. Vi har en god relation sedan tidigare. Vi hoppas nu att vi får arbeta i lugn och ro så Zlatan kommer tillbaka, säger Allbäck.

Hur viktig är det att Zlatan kommer tillbaka för den reklamen han gör för svensk fotboll?
– Vi vill inte få tillbaka Zlatan för att han ska tjäna pengar till oss som reklampelare för Svenska fotbollsförbundet utan vi vill ha Zlatan tillbaka för att han är en enormt duktig fotbollspelare som vi behöver i landslaget.

Daniel Nilsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.