Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mediakompetens vd tar över TS

Publicerad: 22 november 2012, 10:25

Maria Rosengren.

Foto: Pressbild.

Maria Rosengren tar vid årsskiftet över rollen som vd för TS då nuvarande vd:n Magnus Paulsson blir revisionschef. Tillsammans ska de driva förändringen av TS.


Maria Rosengren är idag vd på Proffice-bolaget Mediakompetens. "Hennes  erfarenhet från teve, morgonpress och tidskrifter – och av att leda  stora projekt – blir ett starkt komplement till Magnus Paulssons kunskap  om behoven hos TS kunder och medierevision", skriver TS på sin hemsida.

"TS vill med denna satsning göra ett omtag och blir en ännu viktigare  partner i denna nya verklighet. När det gäller allt från att förändra  hur upplaga mäts när en och samma redaktion publicerar i print, digital  text och rörlig bild - till att hitta nya mätmetoder och verktyg som  blir värdefulla för annonsörer och mediebyråer när de ska värdera och  jämföra olika medier i en komplex medievärld."

Tidigare vd:n Magnus Paulsson blir nu revisionschef.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.