Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mediekompaniet erövrar Norra Skåne

Publicerad: 27 augusti 2012, 12:21

Anders Sjösten, vd för Mediekompaniet.

Foto: Resumé.

Mediekompaniet tog nyligen över Hela Skåne som skrotade rikssäljet. Nu ansluter mediehuset Norra Skåne till Mediekompaniet som därmed nu har försäljningen på riksplanet för fem prenumererade morgontidningar i Skåne och deras digitala produkter.


Ämnen i artikeln:

Norra SkåneMediekompaniet

Mediekompaniet kommer har nu hand om försäljningen på riksplanet för Norra Skåne,  Helsingborgs Dagblad, Landskrona Tidning, Nordvästra Skåne, Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda och Kristianstadsbladet.

– Jag är glad och stolt över att vi även fått förtroendet att hantera Norra Skånes annonsförsäljning på riksplanet. Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda Sveriges annonsörer att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kommunicera med svenska hushåll utanför storstäderna, säger Anders Sjösten, vd för Mediekompaniet.

Norra Skåne har en upplaga på 17 500 tidningar och en räckvidd enligt Orvesto på 46 000. På webben är antalet unika besökare 26 000. Försäljningen innefattar förutom print även inbladning och digitalt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Norra SkåneMediekompaniet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.