Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mediesystrarna blir nu romanförfattare

Publicerad: 11 februari 2015, 10:42

Hannah Widell och Amanda Schulman.

Foto: Pressbild.

Till vardags driver Hannah Widell och Amanda Schulman bolaget Perfect Day. Men nu ska duon också ge ut en romantrilogi.


Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanHannah Widell

Namnet på den kommande trilogin är "Två systrar" och handlar om de båda systrarna Vanessa och Lina. Den första boken kommer ut under senhösten 2015 på bokförlaget Forum.  
– Vi vill pusha gränserna för genren och skapa en motpol till ytlig chick lit. Underhållande romaner där det även finns plats för ångest och svärta", säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Systrarna Schulman & Widell är kända för den breda allmänheten genom "Fredagspodden" och sina tidigare projekt för Aftonbladet. På förlaget är man glada över att ha lyckats knyta dem till sig.  
– I sin fredagspodd visar Hannah och Amanda vecka efter vecka vilka fantastiska historieberättare de är. Få andra kan som de skildra både glädjeämnen och smärtpunkter på ett sätt som berör människor på djupet. Nu ska de göra det i romanform och det kommer bli underhållning på hög nivå, säger Karin Linge Nordh, förläggare på Forum.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.