Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mediesystrarna överger bloggen för Instagram

Publicerad: 31 juli 2013, 13:28

Amanda Schulman och Hannah Widell.

Aftonbladets storsatsning ”C/o Hannah & Amanda” med mediesystrarna Amanda Schulman och Hanna Widell har skalats ner.
Deras tidning lades ner på grund av dålig lönsamhet, och nu har duon övergett sina bloggar för att i stället synas på Instargram.
Kvar på Aftonbladet finns podcasten och webb-tv-programmet som ska fortsätta i höst.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetAmanda SchulmanHannah WidellPerfect Day

I januari i fjol presenterade Aftonbladet sin nya storsatsning ”C/o Hannah & Amanda” med Amanda Schulman och Hannah Widell.

Det beskrevs som en jättesatsning i livsstilsgenren där mediesystrarna fick en sajt, bloggar och ett webbtv-tv-program på Aftonbladet.se, samt en tidning.

I våras lade tidningen ned för att den sålde för dåligt. Nu har Amanda Schulman och Hannah Widell meddelat att de slutar blogga.

”Podden kommer att finnas och nu kanske ännu mer då vi inte behöver dela  upp våra tankar. Vi kommer att fortsätta med våra program här på  Aftonbladet under hela hösten. Vi kommer finnas på Instagram där man  verkligen kan följa oss i livet mest hela tiden”, skriver Hannah Widell i avskedsinlägget.

”Jag och Hannah började med vår podcast och dessutom så kom Instagram och  störde och helt plötsligt var det svårt att räcka till. Bloggen blev  lidande och sämre för varje dag. Nu är det dags att gå vidare. För det  ska man ju göra då och då och nu  är en sån tid. Det blir helt enkelt  inget mer bloggande för mig, men jag hoppas att vi inte säger hej då  här, vi ses väl på instagram( @mandyschulman) och i fredagspodden?”, skriver Amanda Schulman.

Amanda Schulman och Hannah Widell har även produktionsbolaget Perfect Day som nyligen inledde ett samarbete med United Screens.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.