Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

"Mer än dubbelt så många journalister än vanligt”

Publicerad: 4 November 2010, 08:02

I eftermiddag håller kungen presskonferens. Då väntas han uttala sig om kungaboken – och medietrycket är mycket stort. – Det kommer mer än dubbelt så många journalister än vanligt, och fler strömmar till, säger Esbjörn Wahlberg, presstalesman på Sveaskog som håller i presskonferensen.


Ämnen i artikeln:

Den motvillige monarken

Kung Carl XVI Gustaf. Foto: SUVAD MRKONJIC / EXPRESSEN / SCANPIX

Kungen brukar årligen hålla pressträff efter älgjakten. Den här gången har hovet aviserat att han även kommer att kommentera boken ”Den motvillige monarken”, som pekar ut kungen som en otrogen strippklubbsbesökare.

Boken släpps i dag och intresset för kungens presskonferens är enormt. Flera medier kommer att livesända från Halle- och Hunneberg i Vänersborgs-trakten. Och Sveaskog, som anordnar pressträffen, säger att de aldrig varit med om ett större tryck från medierna, enligt Aftonbladet.

– Det kommer mer än dubbelt så många journalister än vanligt, och fler strömmar till, säger Esbjörn Wahlberg, presstalesman på Sveaskog som håller i presskonferensen, till Aftonbladet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Den motvillige monarken

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.