Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Metro Mode lägger ut säljet

Publicerad: 20 december 2016, 10:12

Metro Mode tecknar avtal med P-Agency som kommer att ansvara för säljuppdraget som tidigare hanterats internt av tidningens säljorganisation.


Ämnen i artikeln:

Metro ModeFörsäljningMetro

Uppdraget inkluderar Metromode.se, dess bloggprofiler samt Metro Modes magasin.

Daniel Eriksson som tidigare var försäljningschef hos Metro, kommer att driva försäljningen, men nu i ny regi som vd och delägare för P-Agency på uppdrag av Metro Mode.

– Den här satsningen känns helt rätt för oss i den utvecklingsfas vi befinner oss i. Metro Mode växer och vi behöver stärka upp med spjutspetskompetens inom framförallt influence marketing men även för större kreativa helhetskoncept. Vi ser fram emot att tillsammans med Daniel och P-Agency skapa exakt det erbjudande som annonsörer och stora varumärken behöver för att lyckas med sina målsättningar. De kommer in med stor energi och många nya idéer, säger Kia Agerhem, Affärsområdeschef på Metro Mode i ett pressmeddelande.

P-Agency har sitt säte i Stockholm och arbetar bland annat med celebrity endorsements, kreativt sälj, varumärkessamarbeten och representerar idag ett hundratal klienter som artister, skådespelare, idrottare samt kockar. Både nationellt och internationellt.

- Vi vill stärka Metro Modes position på marknaden ytterligare. Vår erfarenhet inom kreativ försäljning, sponsorskap och arbetet med ambassadörer går hand i hand med var vi befinner oss just nu och är på väg, säger Daniel Eriksson VD på P-Agency.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.