Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Metro värvar ”PT-Fia” från Veckorevyn

Publicerad: 3 november 2014, 08:03

Sofia ”PT-Fia” Sjöström.

Foto: Yasmine Winberg.

Från Veckorevyn till Metro. Gratistidningen kontrakterar tränings- och hälsoprofilen Sofia ”PT-Fia” Sjöström som ny träningsexpert. Dessutom ska hon blogga på metromode.se.


Ämnen i artikeln:

MetroVeckorevyn

Sofia Sjöström har tidigare fått utmärkelsen Årets Hälso- & Träningsprofil i Veckorevyn Blog Awards, och med egna bloggen ptfia.se har hon också vunnit utmärkelsen Årets Träningsblogg i Finest Awards.

Hon är träningskonsult, personlig tränare samt frilansskribent, och har även varit reklammodell för Stadium, och har synts på omslag för hälsomagasin som Fitness Lifestyle, Aftonbladet Wellness och Womens Health. Hon är dessutom ambassadör för Kari Traa.

– Vi kunde inte få en bättre träningsprofil till Metro. Sofia har printvana men är också digitalt fokuserad. Dessutom har hon ett starkt och trovärdigt varumärke och bottnar i kunskap om hälsa och träning, säger Hannah Sjöström, publisher för Metro Mode, i ett pressmeddelande.

Resumé hade en helgintervju med Sofia Sjöström i mars. Den kan du läsa HÄR.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MetroVeckorevyn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.