Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Metros interaktiva webb tv-satsning

Publicerad: 29 april 2015, 06:52

Zara Larsson är först ut i "Fråga mig"

I Metros nya webb tv-format "Fråga mig" ställs kändisar inför tittarnas frågor i direktsändning.


Ämnen i artikeln:

MetroMåns ZelmerlöwZara Larsson

Intervjuoffren kan utnyttja en livlina, i övrigt måste de svara på alla frågor. Frågorna ställs direkt på programmets sajt . Första gästen ut är Zara Larsson, hon följs av Måns Zelmerlöw. Formatet är utvecklat med inspiration från Reddit och mer traditionella "chatta med läsarna"-koncept.

– Ambitionen är att bjuda in gäster som är stora namn i vår målgrupp. Därför är jag extra glad att Zara Larsson och Måns Zelmerlöw får vara först ut i den här satsningen. Vi tror att det kan bli en intressant kombination att kombinera den klassiska läsarchatten med direktsänd video för att få en mer levande upplevelse där tittarna kommer närmare intervjuobjektet, säger Kristoffer Rengfors, tillförordnad chefredaktör på Metro i ett pressmeddelande.

Programmet som produceras av Septemberfilm har premiär onsdag den 6 maj klockan 19.00 och kommer även att finnas tillgängligt efter livesändningen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.