Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Miljonvinst för tankeläsaren

Publicerad: 29 januari 2010, 08:59

Mångsysslaren Henrik Fexeus har fått rejäl snurr på affärerna. Första bokslutet för egna bolaget visar på en vinst på dryga miljonen.


Ämnen i artikeln:

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus senaste bok ”Alla får ligga” kom ut på Forum nu i höst. Foto: Kalle Assbring

Henrik Fexeus har jobbat som trollkarl, och discjockey. Men han har också sysslat med medieanalys och marknadsföring. Han var även programledare för ”Hjärnstorm” på SVT.

Fexeus har även hunnit skriva tre böcker. Den senaste ”Alla får ligga” kom ut ifjol. I slutet av september 2008 startade han ett aktiebolag för verksamheten.

Nu har det första bokslutet ramlat in hos PRV och det visar att Henrik Fexeus inte bara är bra på att läsa tankar – han är också bra på att göra affärer av sina förmågor. Bokslutet sträcker sig från slutet på september 2008 till sista juni 2009. Under en tiden drog bolaget in drygt 2 miljoner kronor. Rörelseresultat hamnade på hela 1,4 miljoner kronor.  Knappt 400 000 gick till skatt och 211 800 delades ut till ägaren.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Henrik Fexeus

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.