Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mitt i köper Allt om Stockholm

Publicerad: 1 juli 2016, 09:41

Mitt i-koncernen köper sajten Allt Om Stockholm av Schibsted för en okänd summa.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetSchibstedAllt om StockholmMitt i

Allt Om Stockholm grundades 1996 och har länge varit tight förknippat med Aftonbladet. Men nu får sajten nya ägare i Mitt i.
– Allt om Stockholm har länge haft en stark position som Stockholmarnas främsta guide till stadens nöjesliv, och blir ett bra och tydligt komplement, inte minst digitalt till Mitt i:s nuvarande innehåll och läsare, säger Erik Norberg, vd för Mitt i, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Allt om Stockholm-redaktionen ersätts av Minimedia

Mitt i:s chefredaktör Anna Körnung blir ansvarig utgivare med Eric Thorsson som övergripande featureansvarig för Mitt i och redaktionellt ansvarig för Allt om Stockholm. Magnus Häggström, (Strategi- och Affärsutvecklingschef på Mitt i) blir vd.
– Tillsammans med Mitt i och dess drygt 900 000 läsare kan vi med Allt om Stockholm både erbjuda ett uttalat starkt och unikt innehåll av lokala nyheter, nöje och guider - men inte minst ännu starkare annonslösningar i fler kanaler, säger Magnus Häggström.

Förra året omsatte Allt Om Stockholm 9 miljoner kronor och gjorde en förlust på 3,5 miljoner.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.