Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mitt i satsar på lokala poddar

Publicerad: 5 juni 2018, 08:58

Foto: Pressbild

Mitt i lanserar den lokala nyhetspodden Stockholmspodden. I samma veva kan stockholmarna skräddarsy flödet av lokala nyhetspushar i Mitt i Stockholm-appen.


Ämnen i artikeln:

PoddarLokaljournalistikMitt i

Med lanseringen av Stockholmspodden ska Mitt i varje måndag förse stockholmarna med de bästa och roligaste nyheterna från Mitt i Stockholm och Allt om Stockholm. Förhoppningen är att lyssnarna ska få bättre kunskap om Stockholm och avsnitten kommer vara en kvart långa.

– Det här är ett nytt koncept som vi verkligen tror ska fylla stockholmarnas behov av uppdatering av lokala nyheter. På mindre tid än vad det tar att åka till jobbet, säger Eric Thorsson, initiativtagare till podden och nyhetschef, i en kommentar.

I samma veva lanserar man en ny app som låter användaren skräddarsy sitt lokala nyhetsflöde från olika delar av länet.

– Det finns ett enorm sug efter lokal information, allt från om pendeln går som den ska, till vilket dagis som är bäst. Med vår nya app håller vi våra användare uppdaterade om just de områden de är intresserade av, säger Anna Körnung, chefredaktör.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.