Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mittmedia i samarbete med CMore – sänder SHL

Publicerad: 12 september 2013, 21:02

SHL är nya namnet på elitserien i ishockety. Nu ska Mittmedia livesända matcher på nätet.

Foto: Pressbild.

Mittmedia-koncernen fortsätter sin hårda hockeysatsning – med ett nytt tv-magasin och direktsändning av SHL-matcher på nätet. – Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra besökare möjlighet att följa sina favoritlag via våra sajter, säger MittMedias sportchef Mattias Eriksson.


Ämnen i artikeln:

MittmediaSHL

Mittmedia har lagt mycket krut på hockey genom att sända SHL-lagens träningsmatcher på nätet under sensommaren.

Nu har man inlett ett samarbete med CMores online-portal C Sports som ger besökarna möjlighet att se direktsända matcher varje omgång, samt det lokala hockeymagasinet hockeysurr med uppsnack och eftersnack i samband med matcherna.

Satsningen är uppgyggd kring SHL-lagen Brynäs, Modo och Leksand eftersom Mittmedia är representerat i den regionen med sina tidningar.

– Vi är jätteglada att MittMedia blir ytterligare en distributör för vår  streamingtjänst C Sports högkvalitativa hockeysändningar. Det är även  ett tecken på att svensk hockey är hetare än på länge, särskilt i  MittMedias upptagningsområde  med tre tunga SHL-lag, säger Johan Cederqvist, exekutiv producent för C  Mores sportsändningar.

SHL startar i morgon.

Fotnot:
SHL är den nya benämningen på elitserien i ishockey.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MittmediaSHL

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.