Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mm3 mobile gör mobila rabattkuponger för Bonnier

Publicerad: 13 maj 2008, 13:08

Mm3 mobile har tecknat ett avtal om mobila rabattkuponger med Bonnier Responsmedier. Kunden får ett sms till sin mobil och ska kunna lösa in det som en rabattkupong i olika butikskedjor.


– Med hjälp av mm3 får vi en större bearbetning av marknaden. Vi tror att kupongerna kommer att dyka upp i många roliga och kreativa kampanjer framöver. Mm3 har ett stort kontaktnät inom reklambranschen, säger Peter Geward, Business Area Manager på Bonnier Responsmedier i ett pressmeddelande.

Hittills har Pressbyrån, 7-eleven, Vi-butikerna, AG:s, Citygross, Dialekto och EKO anslutit sig till systemet. Kuponginlösen AB hanterar clearingen av kupongerna.

Mm3:s vd Ulf Richeberg ser samarbetet med Bonnier som ett bra komplement till företagets utbud av tjänster.

– Förutom mobila tävlingar, omröstningar och liknande kampanjer, har vi nu även en tjänst som hjälper våra kunder att direkt driva på försäljningen. Kupongerna kan distribueras direkt till konsument eller skickas som priser i tävlingar, säger han i pressmeddelandet.

Tobias Wahlberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.