Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Mobilexperterna hoppar av – i protest

Publicerad: 11 juni 2008, 17:07

Mobilföretaget Broaden rekryterade i höstas både Aftonbladets och Expressens och Expressens chefer för mobila tjänster. Nu har båda sagt upp sig.


Josefine Granding Larsson

– Det stämmer att jag har sagt upp mig. Men jag sitter kvar här i tre månader och kan inte berätta vem som är min nya arbetsgivare, säger Josefine Granding Larsson.

Det var i höstas som bolaget Broaden värvade Josefine Granding Larsson. Hon hade då först gjort succé på Stockholm City och sedan värvats till Aftonbladet. En övergång som fick en del att höja på ögonbrynen, eftersom Josefines pappa är Thorbjörn Larsson är DN:s chefredaktör.

Senare under hösten knyckte bolaget även Zandra Rauchwerger, ansvarig för mobila tjänster på konkurrenten Expressen. Även hon lämnar nu Broaden, enligt uppgifter till Resume.se.

De två mobilexperterna lämnar bolaget i protest. Arbetet ska inte ha blivit vad de väntat sig. Varken arbetsgivaren eller arbetsbeskrivningen uppfyllde löftena som gavs vid anställningen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.