Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Montazami skriver bostadsannonser i DN

Publicerad: 31 maj 2012, 12:49

Maria Montazami.

Foto: Resumé.

Fastighetsmäklaren Notar får besök av Hollywood-frun Maria Montazami den 1 juni. Hon ska skriva bostadsannonser med extra krydda.


Ämnen i artikeln:

TV3Maria Montazami

Notar har tidigare haft gästskribenter som Ernst Brunner, Petter, Alex Schulman, Björn Ranelid och Måns Zelmerlöw.  

Men nu är det alltså dags för Hollywoodfrun från TV3-såpan Svenska  Hollywoodfruar, Maria Montazami, att sätta sin prägel på annonserna:
– Jag ser detta som en oerhört rolig utmaning och ett perfekt tillfälle  att se alla fina hus som finns till salu i Stockholm. Kanske finns det  något objekt som jag och Kamran kommer nappa på, säger hon i en  kommentar.

Maria Montazami, som varit affischnamn för Ving, ger redan nu ett smakprov på vad som  komma skall och hon kan inte låta bli att väva in sina favoritsnacks  ostkrokar, eller som många också kallar det ostbågar.
"Under vintern kan du lämna raggsockorna vid dörren för här finns  golfvärme och på sommarn kan du strosa runt utan skor i trädgården och  plocka frukt ifrån fruktträden till kvällens efterrätt. Ostkrokarna  förvarar du i ditt upplysta skafferi."

Genom samarbetet med Maria  Montazami vill Notar fortsätta att utmana traditionell mäklarsvenska och  uppfattningen om hur bostäder ska beskrivas.

Maria Montazami är mäklare från början, men jobbar numera mest med att styla hus ihop med sin man Kamran.

Notar  grundades i Norge 1887 och öppnade första svenska kontoret tio år  senare. Notar har idag 19 lokala Bobutiker i Stockholm och Uppsala.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

TV3Maria Montazami

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.