Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Motattacken mot Andreas Isaksson

Publicerad: 6 februari 2008, 13:14

Andreas Isakssons attack mot media i går var särskilt riktad mot Sportbladet. Landslagsmålvakten uppges ha sett rött efter en artikel som tidningen publicerade före jul. – Tycker det är larvigt av honom att inte släppa det, säger Sportbladets reporter Robert Laul.


Robert Laul och Andreas Isaksson. Foto: Aftonbladet Bild och Scanpix.

En märkbart irriterad Andreas Isaksson mötte i går pressen under landslagets förberedande träning inför kvällens landskamp mot Turkiet i Istanbul.

Isaksson, som placerats i frysboxen i Manchester City och som befinner sig i en pressad situation inför EM, passade på att attackera media efter den senaste tidens skriverier om hans situation i klubblaget.

Till den församlade presskåren sa han bland annat:

– Vissa tidningar skriver rena osanningar och lögner. Då är det inte kul, då är det inte fotboll det handlar om. Då är det ren skvallerpress. Skitsnack rent utsagt.

Enligt Sportbladets reporter Robert Laul, på plats i Istanbul där landslaget befinner sig, var Isakssons attack mot media särskilt riktad mot Sportbladet.

– Det kändes så eftersom jag vet att ”Isak” reagerade starkt på en artikel vi skrev för några månader sedan om hans och "Svennis" personliga konflikt, säger  Robert Laul  till Resume.se och fortsätter:

– Tycker det är larvigt av honom att inte släppa det, alternativet är att han går ut och bemöter kritiken konkret, men i stället håller han på och larvar sig.

Den Sportbladet-artikel som ska ha fått Isaksson att tända till publicerades strax före jul. I artikeln (ej skriven av Robert Laul, reds anm) stod det att sprickan mellan Isaksson och Citys tränare Sven-Göran Eriksson var ”total”.

– Svennis har haft svårt för Isakssons sura och griniga sätt, sa en källa till Sportbladet i artikeln.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.